Blog

Hier te lezen: een natuurblog, een blog met reviews van tv-series, (muziek) dvd’s en – last but not least – het vermaarde blog over alles wat met vikingen en Noormannen te maken heeft.

Les temps perdu

Eens, in de heel veel zoveel tijd, ga ik terug naar Den Haag. Laatste rustplaats van mijn ouders. Moeder, gisteren alweer 17 jaar geleden. Daarna vaak even de duinen in, naar het strand. Maar altijd: even terug naar waar het allemaal begon: de Pauwenlaan. Geboren en getogen, zogezegd. Het blijft vreemd de laan – jazeker:Meer lezen over “Les temps perdu”

Grenslicht bed and breakfast

Grenslicht – verstilde oase op de grens van buitengebied en niemandsland.

Wie tot rust wil komen – écht tot rust, kan van harte de bed and breakfast Grenslicht – Natuurhoeve en Fotografiecentrum in Woold net buiten Winterswijk worden aanbevolen. Eigenaren Andrea en Mark zijn de ideale gastvrouw en – heer welke altijd wel bezig zijn hun erf nóg natuurvriendelijker en sfeervoller te krijgen. Wat zij hierMeer lezen over “Grenslicht – verstilde oase op de grens van buitengebied en niemandsland.”

libelle

Natuurblog 9 juni 2021

Het is ongelooflijk hoe de natuur in nauwelijks twee weken geëxplodeerd is. Om weer eens even terug te gaan naar de tuin. De klimop heeft er een complete etage bij gekregen. Het akkerbloemen gedeelte is fraaier dan ooit. Leve de natte lente. Eindelijk hoeft er eens niet continue met gieters gerend te worden. Wat opMeer lezen over “Natuurblog 9 juni 2021”

Natuurblog 29 mei 2021

Het is ongelooflijk hoe in nauwelijks twee dagen tijd de natuur ontwaakt is na een lange periode met regen en veel te koud weer. Opeens zijn daar de libellen, waterjuffers (zelfs weidebeekjuffers) en talloze meikevers. Lopende rond en in Beuningen zijn de eerste meikevers die mij opvallen, de platgereden op de toegangsweg. Dat zijn erMeer lezen over “Natuurblog 29 mei 2021”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: