Blog

Hier te lezen: een natuurblog, een blog met reviews van tv-series, (muziek) dvd’s en – last but not least – het vermaarde blog over alles wat met vikingen en Noormannen te maken heeft.

kraanvogeltrek kraanvogels

Natuurblog 21 februari 2021

Kraanvogeltrek – hoe alles steeds vroeger begint Een paar dagen er tussenuit geweest. Van de winter april in. Zo ongeveer. Weinig overdreven aan. Dagenlang zuidenwinden veroorzaakten een plotse en massale trek van kraanvogels vanuit hun overwinteringsgebieden in Spanje naar het noorden en noordoosten naar hun broedgebieden in Duitsland en verder noordoost Europa in. Vanuit CuijkMeer lezen over “Natuurblog 21 februari 2021”

Het wonder van de winter – 13 februari 2021 (deel 4)

Het is eindelijk gelukt: strenge vorst in de tuin. Afgelopen nacht en vroege morgen is het -10.3 geworden. Het zal in het buitengebied nog graden kouder zijn geweest; bij oostenwind heb je hier altijd wel te maken met wat stralingswarmte vanuit Zwolle. Niet getreurd. Wát een winterweek! Afgelopen donderdag voor het eerst in de tuinMeer lezen over “Het wonder van de winter – 13 februari 2021 (deel 4)”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: